Anvil streeft naar excellence

Lacom-5assig

Rols Machineonderdelen

Rols Machineonderdelen heeft zich ontwikkeld tot een specialist in de seriematige productie van complexe, mechanische onderdelen (halffabricaten) en complete samenstellingen. Onze focus richt zich daarbij op kleine (100 stuks) tot middelgrote series (5.000 stuks). Voor een gevarieerde klantenkring nemen we zowel constructie, verspaning als assemblage voor onze rekening. Om aan de eisen van opdrachtgevers te voldoen, gebruikt Rols een grote diversiteit aan bewerkingsmethoden. Niet alleen voor verspaning en lastechniek. Maar ook voor samenstellen en cleanroommontages. En met het oog op de toekomst investeren we continu in nieuwe machines, automatisering en onbemand produceren. Meer informatie? Ga naarwww.rols.nl

 

Van de Boomen Machinefabriek

Van de Boomen Machinefabriek vervaardigt producten door metalen en technische kunststoffen te verspanen. Dat gebeurt aan de hand van vooraf gestelde voorwaarden en specificaties. Met een grote verscheidenheid aan bewerkingsmethodes levert het bedrijf een grote diversiteit aan onderdelen en halffabrikaten. Afhankelijk van de vraag van klanten is Van de Boomen in staat om seriegroottes te produceren die uiteenlopen van enkele tot duizenden stuks.

Meer informatie? Ga naar Van de Boomen Machinefabriek.

 

LC Hydraulics

LC Hydraulics produceert op maat gesneden hydraulische componenten voor een gevarieerde klantenkring. De seriegrootte varieert hierbij van kleine series tot eventueel duizenden stuks. LC Hydraulics focust zich op de engineering, de assemblage en het testen van complete cilinders. Het productieproces wordt niet alleen aangestuurd door vooraf aangeleverde specificaties. Ook het redesign van bestaande componenten of het ontwerp van nieuwe cilinders nemen we graag voor onze rekening.

Meer informatie? Ga naar LC Hydraulics.

 

Lacom Machinefabriek

Lacom Machinefabriek levert een grote variatie aan mechanische producten en onderdelen voor grotere constructies. Het bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in de serieproductie van complexe halffabricaten (kleine tot middelgrote series), het vervaardigt ook complete producten. Daarbij tekent het bedrijf voor zowel constructie, verspaning als assemblage. Tot de grote klantenkring behoren onder meer de hydraulische industrie, offshore, wegtransport en machinebouw. Meer informatie? Ga naar www.lacom.nl.