+31 (0)403 047 047

Machinefabriek de Valk is sinds eind 2022 onderdeel van Anvil Industries. We zijn een dynamische organisatie gevestigd in Valkenswaard, vlakbij Eindhoven en zijn gespecialiseerd in het fabriceren van mechanische componenten in alle gangbare staalsoorten, nonferrometalen en kunststoffen, evenals het compleet vervaardigen en assemblage van modules en machines.

De valk is voorloper in het ontwerpen en 3D printen van metalen (additive manufacturing). in 2012 werd de start gemaakt om deze techniek onder de knie te krijgen. inmiddels zijn we in staat complexe delenin RVS of titanium te printen en na te werken

Daarnaast bezit machinefabriek de Valk zowel de capaciteit als de kennis om een breed scala aan aanvullende diensten aan te bieden zoals harden, anodiseren, vernikkelen, plaatwerk en engineering.

We zijn in het bezit van een eigen volledig ingerichte cleanroomfaciliteit Iso klasse 7. Inclusief Reinigingsstraaat tbv cleanroom reinigen en verpakken.
Op deze website kunt u een indruk opdoen van de mogelijkheden en de veelzijdigheid van ons bedrijf.

Zur Website

Suchen Sie nach hochwertigen Blech- und Verbundmodulen und möchten Sie gerne versorgt werden in einer Umgebung wo der Kunde im Mittelpunkt steht? Dann können Sie aufhören zu suchen!

Marc Beldman Geschäftsführer von Contour Covering Technology B.V.

Machinefabriek De Valk
De Vest 76
5555 XP Valkenswaard

+31 (0)40 - 201 24 88

info@machinefabriekdevalk.nl
www.machinefabriekdevalk.nl
Zur Website

Zurück zur Unternehmensgruppe

Erleben Sie die Stärke vielseitiger Fachkompetenz