Anvil streeft naar excellence

Lacom-5assig

Verspanen

Verspanen is een specialiteit die Anvil Industries tot in de finesses beheerst. We zijn toeleverancier voor de engineering en productie van zowel kleine als grote mechanische onderdelen en halffabricaten. Zowel in ferro, non-ferro als kunststoffen. En van eenvoudig tot zeer complex. We zijn in staat om aan elke klantwens te voldoen. Dankzij het goed geoutilleerde machinepark, de samenwerking binnen de groep en onze flexibiliteit.

Lassen

Lassen is een discipline waarmee Anvil zich onderscheidt. Onze constructieafdelingen zijn uitgerust met moderne machines die meervoudige bewerkingen mogelijk maken. Daarbij kunt u denken aan MIG/TIG lassen van complexe componenten van 5 tot 1500 kilogram. Afhankelijk van de eisen van de klant en de grootte van de serie zetten we ook diverse soorten geavanceerde lasrobots in. Het gebruik van deze lasrobots is essentieel om de kwaliteit en continuïteit te waarborgen.

Assemblage en testen

In assembleren en testen heeft Anvil Industries zich ontwikkeld tot een co-supplier met een hoge servicegraad. Met deze 2 expertises zorgen we voor de finishing touch van uw verspaande en geconstrueerde componenten. Onze reikwijdte in assembleren en testen omvat zowel mechanische, elektromechanische als hydraulische componenten. Ongetwijfeld vindt u het prettig om halffabricaten – getest en wel – in te bouwen in uw eindproduct. Dankzij deze service schakelt u één toeleverancier in voor meerdere schakels in de productieketen. U neemt Anvil in de arm en wij ontzorgen u van A tot Z.

Logistiek

De kracht van Anvil komt helemaal tot zijn recht als we u de verantwoordelijkheid voor transport, logistiek en voorraadbeheer 100 procent uit handen mogen nemen. Om volgens afspraak te leveren, zijn korte lijnen en een goede afstemming doorslaggevend voor het resultaat. Anvil denkt vooruit en anticipeert op uw behoeftes. Just-in-time leveren is voor ons een vanzelfsprekendheid. Binnen Nederland maken we daarbij gebruik van eigen transport. Buiten Nederland werken we samen met partners.

Hydrauliek

Anvil heeft een prima naam opgebouwd in de engineering, het redesign en de productie van hydraulische componenten. Alle expertises voeren we onder één dak uit. Onze dienstverlening stopt niet na de fabricage. Ook de verantwoordelijkheid voor het assembleren en testen nemen we graag voor onze rekening.