+31 (0)403 047 047

Contour Covering Technology

Plaatwerk

Contour is toeleverancier van specialistisch plaatwerk. Met een divers en uitgebreid machinepark, kan het op maarliefst 17.000 vierkante meter productieruimte alle stappen in plaatbewerking in eigen huis uitvoeren.

Plaatbewerking

Naast volautomatische lasersnijmachines, ponsmachines en kantrobots kan het bedrijf alle gangbare plaatbewerkingen uitvoeren. Andere voorbeelden van bewerkingen zijn pem inserts plaatsen, stiftlassen, persen, walsen, frezen, lasergraveren en UV-printen. Door slim gebruik te maken van een combinatie van vakmanschap en autonome productielijnen kunnen zowel high-tech klanten als volumeklanten worden bediend.

Met een eigen poedercoatinstallatie, cleanroom en beits- en passiveerinstallatie beschikt Contour over meer mogelijkheden dan gangbaar is in de plaatwerkindustrie. 

Klanten

Marktsectoren waarin het bedrijf actief is, zijn onder andere de halfgeleiderindustrie, de medische en analytische industrie, instralogistiek en apparatenbouw. 

 

 

Naar website

Werken bij Anvil Industries?

Werken bij

Op zoek naar hoogwaardig plaatwerk, samengestelde modules en u wilt ontzorgd worden in een omgeving waar de klant centraal staat? Dan kunt u stoppen met zoeken!

Marc Beldman Algemeen Directeur van Contour Covering Technology B.V.

Contour Covering Technology
Industrieweg 32
7102 DZ Winterswijk

+31 (0)543 546 789

info@contour.eu
contour.eu
Naar website

Terug naar de groep

Ervaar de kracht van veelzijdig vakmanschap