+31 (0)403 047 047

Over de groep

Continu investeren,
onbemand produceren

Met kwaliteit als drijfveer staat Anvil voor excellente prestaties in verspanen, lassen, plaatwerk, assemblage, testen, engineering en mechanische assemblage. Anvil levert halffabricaten en samenstellingen, van kleine series tot 50.000 stuks. We doen geen concessies aan kwaliteit. Er wordt continu geïnvesteerd in nieuwe technieken, mensen en middelen. Automatisering verhoogt de efficiency en maakt onbemand produceren mogelijk. Daardoor houden we zowel de kwaliteit als de kosten onder controle.

Werken bij
Anvil Industries

Werken bij

One-stop-shop

Anvil Industries is een sterk samenwerkingsverband in mechanische bewerkingen. De bedrijven binnen Anvil opereren zelfstandig en versterken elkaar waar mogelijk. Dat zorgt voor een unieke propositie: Anvil realiseert metaalbewerking in de breedste zin van het woord, zowel high mix & low volume als low mix & high volume. Alle Anvil-partners bevinden zich dichtbij elkaar. Interne distributiekosten zijn dus laag. Schakel Anvil in als one-stop-shop en ervaar de meerwaarde van ontzorgen.

Anvil Industries is onderdeel van investeringsmaatschappij VADO Beheer. VADO Beheer is één van de investeringsmaatschappijen van de familie Van Doorne, opgericht na de verkoop van de DAF-bedrijven. VADO investeert in bedrijven in de (maak)industrie die met hun innovatieve oplossingen toegevoegde waarde leveren aan mens en maatschappij. VADO is een langetermijninvesteerder die het management van haar portfoliobedrijven maximale ruimte biedt om te kunnen ondernemen en hun bedrijven te laten groeien.

Wij zijn voortdurend op zoek naar bedrijven die onze groep versterken, waarbij de nadruk met name ligt op specialistische competenties. In die zin is VADO geen traditionele investeringsmaatschappij, maar een partij die investeert in ondernemerschap, bedrijven autonoom laat opereren, en vanuit strategisch oogpunt met oog op de toekomst bedrijven aan haar portfolio toevoegt voor de lange termijn.

Meer informatie: www.vado.nl

Bekijk specialismen
anvil impression anvil impression

Ervaar de kracht van samenwerking