+31 (0)403 047 047

Over de groep

Continu investeren,
onbemand produceren

Met kwaliteit als drijfveer staat Anvil voor excellente prestaties in verspanen, lassen, plaatwerk, assemblage, testen, engineering en mechanische assemblage. Anvil levert halffabricaten en samenstellingen, van kleine series tot 50.000 stuks. We doen geen concessies aan kwaliteit. Er wordt continu geïnvesteerd in nieuwe technieken, mensen en middelen. Automatisering verhoogt de efficiency en maakt onbemand produceren mogelijk. Daardoor houden we zowel de kwaliteit als de kosten onder controle.

Werken bij
Anvil Industries

Werken bij

One-stop-shop

Anvil Industries is een sterk samenwerkingsverband in mechanische bewerkingen. De bedrijven binnen Anvil opereren zelfstandig en versterken elkaar waar mogelijk. Dat zorgt voor een unieke propositie: Anvil realiseert metaalbewerking in de breedste zin van het woord, zowel high mix & low volume als low mix & high volume.

Anvil Industries is onderdeel van de VADO Groep. Alle Anvil-partners bevinden zich dichtbij elkaar. Interne distributiekosten zijn dus laag. Schakel Anvil in als one-stop-shop en ervaar de meerwaarde van ontzorgen.

Bekijk specialismen
anvil impression anvil impression

Ervaar de kracht van samenwerking