+31 (0)403 047 047

3D printen is een complex proces waar veel bij komt kijken. Zo zijn er meer dan 600 parameters die wij beheersen om onze machines af te kunnen stellen op het gewenste resultaat omtrent variabelen zoals oppervlakte ruwheid en support structuren.

Binnen Anvil hebben we specialisten die na meer dan 6.000 uur onderzoek te hebben gedaan in staat zijn geweest om de beste productieprocessen te ontwikkelen en de beste parameters te kiezen om u het gewenste resultaat te geven. Hierdoor zijn we in staat in verschillende metalen te printen zoals RVS en Titanium, en volgens APQP processen de beste resultaten te behalen.

3D printen helpt bij maakbaarheid, en leidt tot optimale design mogelijkheden. Anvil kan u helpen om de juiste keuze te maken voor uw design. Ook levert Anvil Whitepaper Design & Redesign.

Wij hebben veel kennis in huis over verscheidene aspecten van 3D printen, waaronder positioneren, ondersteunen, materiaalkeuzes, buildplate temperatuur, korrelgrootte, laagdikte, contaminatievrije Powder Removal en hoge kwaliteit materialen. Dit alles maakt het mogelijk maakt gecompliceerde producten te creëeren door middel van 3D printen, en te controleren door methoden zoals Röntgen en dichtheidsanalyses.

Medewerkers zijn ons grootste kapitaal.
Met de vakkennis, het enthousiasme en de flexibiliteit van onze medewerkers gaan wij de uitdagingen van de toekomst aan

Marcel Sanders Directeur ROLS

Ervaar de kracht van veelzijdig vakmanschap